Home / Naslovnica / Održan 2. Memorijalni malonogometni turnir ”Milan Lajdes-Barba”

Održan 2. Memorijalni malonogometni turnir ”Milan Lajdes-Barba”

U subotu je u Ivanovcu održan 2. Memorijalni malonogometni turnir organiziran od strane Udruge dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga „Milan Lajdes-Barba“.

Prije samog početka turnira pripadnici Udruge, predstavnici Općine Antunovac, HOS Čepin, Udruge specijalne policije Orao, stranaka Desno i HSP-a te velečasni Andrija Vrbanić odali su počast paljenjem svijeća kod spomenika poginulim braniteljima i suborcima iz Domovinskog rata. Članovi Udruge i svi okupljeni zapalili su svijeće i na mjesnom groblju u Ivanovcu kod križa svim poginulim i umrlim pripadnicima HOS-a.

Na turniru je sudjelovalo ukupno 5 malonogometnih ekipa – HOS Čepin, HSS, UDVDR LASLOVO, Caffe bar LOCCO i veterani Ivanovac. U polufinalu su nastupili veterani Ivanovac i Caffe bar LOCCO koji sa 6:2 osvaja 3 mjesto dok su u finalu nastupile ekipe HOS Čepin i HSS koji je nakon rezultata 5:2 proglašen pobjednikom turnira.

Zamjenica načelnika Općine Antunovac Marta Bezjak uručila je zajedno s predsjednikom Udruge Zoranom Takačem pehare za tri plasirana mjesta dok je pobjednička ekipa HSS osvojila i prijelazni pehar čiji je vlasnik do sada bio prošlogodišnji pobjednik Caffe bar Fun čija ekipa ove godine nije branila titulu.

Nacionalna zaklada organizirala izobrazbu za korisnike institucionalne podrške

Nacionalna zaklada organizirala je 5. i 6. travnja 2018. godine prvi ciklus izobrazbi u IMPACT …

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *