Home / Naslovnica / UDHOS-a Koprivničko -Križevačke Županije održao izbornu skupštinu

UDHOS-a Koprivničko -Križevačke Županije održao izbornu skupštinu

U prostorijama ribičkog doma ŠRK “Bistra” Repaš zeleni Brijeg b.b. dana 15.12.2019 sa počekom u 12:00 sati održana je izborne skupštine udruge UDHOS-a Koprivničko -Križevačke Županije.

Nakon intoniranje himne RH i minute hrvatske tišine za poginule i umrle hrvatske branitelje, Milan Bingula pozdravio je sve nazočne članove udruge i goste Ivana Friščića dopredsjednik Savaza UDHOS-a Hrvatske, Ivan Betlehem predsjednik UDHOS-a grada Koprivnicete i ostale uzvanike.

Ivan Friščić, Zahvaljujem se na pozivu g Binguli i čestitam na izboru te želim naglasiti kako i dalje moramo biti” Glave Skupa” disati zajedno kao jedan,između ostalog pohvaljujem UDHOS grada Koprivnice na veoma uspješno organiziranim sportskim  igrama HOS-a na nivou RH te želim Vam uspjeh u daljnjem radu.

UPRAVNI ODBOR; Milan Bingula – Predsjednik,  Ivan Betlehem dopredsjednik, Željko Matkov dopredsjednik,  Šincek Željko, Kumek Ivan, Blažic Stjepan, Marijan Matanović, Zvonko Lončar, Ivan Ivančan, Tajnik; nada Pintar.

NADZORNI ODBOR; Branko Jurenec, predsjednik, Belec Željko, član, Horvat Zdravko, član

SUD ČASTI; Vinko Šostarec, Jasna Blažic,  Ivica Apatić

Održan sastanak s udrugama iz Domovinskog rata u MHB

„Kao što od početka naglašavam, Ministarstvo hrvatskih branitelja u svom radu mora imati kvalitetan partnerski …