Home / Naslovnica / Kad budete donosili odluku o tome je li izraz Za Dom Spremni izraz mržnje pogledajte oznaku na rukavu heroja

Kad budete donosili odluku o tome je li izraz Za Dom Spremni izraz mržnje pogledajte oznaku na rukavu heroja

Štovani suci Visokog Prekrsajnog Suda Republike Hrvatske. Moji dragi bivši kolege. Ovo što vidite, posmrtni su ostaci Žarka Manjkasa Crvenkape.

Kad budete sutra donosli odluku o tome je li izraz Za Dom Spremni uvijek i u svakom slucaju izraz mržnje prema drugima pogledajte oznaku na rukavu heroja.

Ako je taj izraz uvijek i u svakom slucaju izraz mržnje prema drugima onda su i Crvenkapa i ostali branitelji Vukovara kao i cijele Domovine, zlocinci koji su u rat išli motivirani mržnjom prema drugima.

To bi značilo da i Domovinski rat nije Domovinski rat nego izraz hrvatske mržnje prema drugima.

To bi značilo da je i Republika Hrvatska u čijem Ustavu je Domovinski rat utkan kao konačna faza hrvatske stoljetne državnosti, nastala na mržnji prema drugima.
Nemojte ovo shvaćati kao pokušaj utjecaja jer ja nisam novinar kojekakvih medija koji uporno, što izravno što neizravno konstantno vrše pritisak na vas kroz svoje agitatorske pamflete.

Ja sam običan mali čovjek koji je odlučio dati svoj mali obol istini i Domovini, kad već nisam dobio priliku pridružiti se Crvenkapi i mnogim drugima na mjestima na kojima sam htio i pokušavao.

Za herojem tragali 29 godina: ‘Naš Žarko našao je svoj mir’

Davorin Karačić

kamenjak.hr

Pročitajte

‘Stari moj, Srbin si i u HOS-u si. Ako te ulove, klat će te 15 dana’

Priča o postrojbi, koja i danas izaziva razne kontroverze, a koja je bila među ključnima …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *