Home / Naslovnica / Izađite na izbore i dajte svoj glas aktualnoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović

Povodom predstojećeg drugog kruga predsjedničkih izbora ovim putem upućujemo poziv i zamolbu svim našim članovima da u što većem broju izađu i daju svoj glas aktualnoj predsjednici i kandidatkinji HDZ-a – Kolindi Grabar Kitarović, u cilju nastavka daljnje uspješne suradnje na skrbi o pravima i dostojanstvu hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji.

Neka se tog dana, više nego ikad, prisjete  vremena kada su dali svoje zdravlje i dijelove tijela za samostalnu i suverenu Domovinu koju  Zoran Milanović naziva „slučajnom državom“, što nas iz njegovih usta ne treba ni čuditi , obzirom da je upravo stranka iz koje je spomenuti kandidat nastao glasovala 25. lipnja 1991. godine protiv odluke o suverenosti i samostalnosti Hrvatske.

Neka se sjete, također, razdoblja u kojem su naša prava i dostojanstvo gaženi te smo, stjerani u kut, bili prisiljeni tražiti ih na Markovom trgu, a tadašnji premijer, spomenuti Milanović, poslao je na nas specijalnu policiju, želeći nas pritom u očima javnosti prikazati kao neprijatelje zemlje koju smo stvorili. Katolička crkva i svećenici stali su u našu zaštitu jer su bili svjesni da se njegovim postupcima ruše sve vrijednosti za koje smo se borili – vjerske, moralne i tradicionalne.

Sve su to vrijednosti o kojima je  naša aktualna predsjednica za vrijeme trajanja svog mandata brinula, a pritom nije zanemarila obitelj, domoljublje i ono što je nama najsvetije – zaštitila je dignitet i prava hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, kao i promicanje vrijednosti Domovinskog rata.

Stoga vas, još jednom pozivamo da izađete na izbore 5. siječnja te date svoj glas predsjednici koja je Hrvatskom narodu vratila  nacionalni ponos i ugled u svijetu, a nama dozvolila da ostanemo.

ZA DOM SPREMNI!

Održan sastanak s udrugama iz Domovinskog rata u MHB

„Kao što od početka naglašavam, Ministarstvo hrvatskih branitelja u svom radu mora imati kvalitetan partnerski …