Home / Naslovnica / 16. Memorijalni šaranski kup u spomen na Velimira Kvesića

16. Memorijalni šaranski kup u spomen na Velimira Kvesića

U spomen na preminulog prvog predsjednika SAVEZ-a UDHOS , Velimira Kvesića, u organizaciji SAVEZ-a UDHOS i UDHOS sisačko moslavačke županije 8.6.2020. održan je  Šaranski  kup na jezeru Bajer u Bročicama. Kup se održava u lipnju i uz blagdan Antunova, a na 16. po redu natjecanju okupilo se 8 ekipa.

Pobjednik šaranskog Kupa „Velimir Kvesić“, s 280,3 kilograma ulovljene ribe je ekipa „Ribolovni pribor“ Kutina, drugi su CT „DFD“ s 203 kilograma, a treća ekipa je CT „Vretenac“ Ludina, ulovili su 195,6 kilograma ribe.

Još su se natjecale ekipe, CT „Auto RAFO“, „CT „Happy Family“, CT „Plan B“ Kutina, CT „Limar“ i CT „MVM Zvon“. Medalje i zahvalnice ribičima i ekipama uručili su dopredsjednik SAVEZ-a UDHOS Željo Soldo, član, i  Vinko Debeljak, predsjednik HSP Novska.

Ukupan ulov je 847,3 kilograma ribe, dok je amura teškog 19,2 kilograma iz Bajera izvukla pobjednička ekipa „Ribolovni pribor“ Kutina. Kako su sudionici kazali, jezero Bajer je idealno mjesto za ribolov, voda je bila dobra i bogata ribom.

Odlična organizacija  i zadovoljni ribiči, tradicija koju priređuju u spomen na hrvatskog branitelja Velimira Kvesića.

Pročitajte

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST: HOS-ovci najoštrije osuđuju nemili događaj u Kustošijanskoj ulici u Zagrebu

Početkom agresije na Hrvatsku u gradu Zagrebu formirale su se grupe građana koje su među …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *